Direkt till innehåll

Kom ihåg: Ingen spårvagnstrafik till Mölndal

Brukar du åka spårvagn till och från Mölndal? Missa då inte att spårvagnstrafiken är inställd mellan Liseberg södra och Mölndal fram till den 19 augusti. Bussar ersätter.

Två större spårarbeten startade måndagen den 5 augusti som påverkar kollektivtrafiken genom indragna sträckor och hållplatser samt ändrade körvägar.

Liseberg Södra-Mölndal

Mellan den 5 och 19 augusti är spårvagnstrafiken mellan Liseberg Södra och Mölndal inställd. Under den här tiden får resenärer välja ersättningsbuss 4E mellan Korsvägen och Mölndal. Detta påverkar spårvagnslinje 2 och 4 samt busslinje 86 i riktning mot Frölunda.

Notera att även biltrafiken påverkas genom att det inte går att korsa spårvagnsspåren i korsningen Mölndalsvägen-Sankt Sigfridsbron. Trafiken leds istället om på lokala gator.

Grönsakstorget

Mellan den 5 augusti och 2 september är hållplatserna Domkyrkan och Grönsakstorget indragna. Kollektivtrafiken kör andra vägar vid Grönsakstorget. Både buss- och spårvagnstrafiken påverkas.

Som resenär får du räkna med längre restider och extra byten. Sök alltid din resa i appen Västtrafik To Go – på så sätt har du koll på eventuella förändringar och förseningar.

Läs också