Direkt till innehåll

Missa inte: ingen kollektivtrafik via Domkyrkan

Fram till den 2 september är hållplatserna Domkyrkan och Grönsakstorget indragna på grund av spårarbete. Bussar och spårvagnar kör därför andra vägar.

Två större spårarbeten pågår just nu – dels på Västra Hamngatan i höjd med Domkyrkan, dels på Mölndalsvägen vid hållplats Elisedal. Detta innebär att resenärer i kollektivtrafiken påverkas genom indragna sträckor och hållplatser samt ändrade körvägar.

Grönsakstorget

Fram till den 2 september pågår spårarbetet på Västra Hamngatan. Hållplatserna Domkyrkan och Grönsakstorget är indragna och bussar och spårvagnar kör andra vägar.

Liseberg Södra-Mölndal

Fram till den 19 augusti är spårvagnarna mellan Liseberg Södra och Mölndal inställda. Under den här tiden får resenärer välja ersättningsbuss 4E mellan Korsvägen och Mölndal. Detta påverkar spårvagnslinje 2 och 4 samt busslinje 86 i riktning mot Frölunda.

Notera att även biltrafiken påverkas genom att det inte går att korsa spårvagnsspåren i korsningen Mölndalsvägen-Sankt Sigfridsbron. Trafiken leds istället om på lokala gator.

Som resenär får du räkna med längre restider och extra byten. Sök alltid din resa i appen Västtrafik To Go – på så sätt har du koll på eventuella förändringar och förseningar.

Läs också